PÓŁNOCNA-ZACHODNIA GRUPA RADIOAMATORÓW-FORUM CB RADIO
Mazda 6 instalacja cb - Wersja do druku

+- PÓŁNOCNA-ZACHODNIA GRUPA RADIOAMATORÓW-FORUM CB RADIO (http://rfcb.com.pl)
+-- Dział: O Nas (http://rfcb.com.pl/dzial-o-nas)
+--- Dział: NASZE INSTALACJE (http://rfcb.com.pl/dzial-nasze-instalacje)
+---- Dział: W mobilu (http://rfcb.com.pl/dzial-w-mobilu)
+---- Wątek: Mazda 6 instalacja cb (/temat-mazda-6-instalacja-cb)

Strony: 1 2 3


Mazda 6 instalacja cb - seba77 - 17.12.2012

Planuje zainstalować swoje cb w miejscu pokazanym za fotce może ktoś chętny do pomocy ;-) musze jeszcze dokładnie poczytać czy za ekranem bedzie dość miejsca na radyjko ,wydaje mi się to najlepsze miejsce w tym aucie .
[Obrazek: http://img203.imageshack.us/img203/6809/29512307.jpg]


- IKAR - 17.12.2012

a ekranik wywalasz??????


- seba77 - 17.12.2012

IKAR napisał(a):a ekranik wywalasz??????

Tak i tak nie używany map na Pl brak tylko nie wiem czy sobie sam poradzę no ale co tam :hehehe:


- jezyk403 - 17.12.2012

Młotek, przecinak seba i dasz rade :mgreen:


- PITER - 17.12.2012

Sprawdź najpierw wymiarowo czy radio w całości wejdzie w tamto miejsce .


- seba77 - 17.12.2012

PiterNT095 napisał(a):Sprawdź najpierw wymiarowo czy radio w całości wejdzie w tamto miejsce .

Tak wzrokowo wydaje się że miejsca wystarczy teraz jest otwieranie i zamykanie przez (silniczek chyba) ale po wsadzeniu tam radia nie sądze ze będzie możliwość zamknięcia nawet ręcznie tego schowka tak żeby schować całkiem radio . Ale nie będzie to przeszkadzało radio ma taki sam kolor wyświetlacza co podświetlenie w aucie .


- seba77 - 18.12.2012

161NR037 napisał(a):A sprawdziłeś czy radio nie jest połączone z resztą elektroniki w aucie?? Bo może byc ból....

Radio nie jest podpięte pod ten ekran nic na nim nie wyświetla radio wyświetlane jest na tym małym pod spodem wiec myślę ze połączenia nie ma muszę dokładnie pogmerać w na forum mazdaspeed .


- seba77 - 07.03.2013

No robi sie coraz cieplej nadchodzi czas zabrania sie do roboty i zamontować CB tam gdzie ma być . Jeszcze tylko dokupić głośnik zew i do roboty . :mgreen: Co będzie to będzie :hehehe:


- PITER - 09.03.2013

No to czekam na efekt końcowy i liczę na łączność . 45km w lini prostej mamy nie powinno być problemu Wink


- cezary - 09.03.2013

Będzie dobrze . Tylko zacznij działać . Czekam na łączność .